Εκπαίδευση

Επαγγελματική Εκπαίδευση

PADI Divemaster

Θέλετε να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα;

Το PADI Divemaster είναι ο πρώτος επαγγελματικός τίτλος για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην αυτόνομη κατάδυση αναψυχής. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος PADI Rescue Diver και αφού έχετε 40 καταχωρημένες καταδύσεις και εν ισχύ την πιστοποίηση EFR (A’ Βοηθειών), τότε είστε έτοιμος να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος πιστοποίησης από την PADI καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

icon-ageΆνω των 18 ετών
icon-time12 ημέρες
icon-vathos40m
icon-euro620€

Ocean Reef IDM/UW Communications Instructor

Αν είσαι ήδη εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης αναψυχής και αναζητάς  την εξέλιξη στην καταδυτική σου καριέρα , η ολοπρόσωπη μάσκα και οι υποβρύχιες επικοινωνίες της Ocean Reef είναι το ιδανικό σχολείο για εσένα.

Στο καταδυτικό μας κέντρο έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, πιστοποιήσεις, υλικά και γνώσεις όσον αφορά το κομμάτι της  Ocean Reef. Σε ένα διήμερο ολοκληρωμένο σχολείο θα αναλύσουμε τις ολοπρόσωπες μάσκες, τις υποβρύχιες επικοινωνίες και όλα τα παρελκόμενα τους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, εντός και εντός νερού.

Ο πιστοποιημένος Ocean Reef εκπαιδευτής εκπαιδευτών του Aegean Seals θα είναι πάντα εκεί για να σας κατευθύνει και να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά της ολοπρόσωπης μάσκας και των επικοινωνιών της Ocean Reef έτσι ώστε ολοκληρώνοντας το σχολείο να είστε καθ΄όλα έτοιμοι να εκπαιδεύσετε τις ειδικότητες αυτές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Ocean Reef δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός κατάδυσης οπότε πρέπει να ξέρετε ότι μετά την ολοκλήρωση του σχολείου μας , σε συνεννόηση με το οργανισμό κατάδυσης μέσω του οποίου κάνετε πιστοποιήσεις θα τους αποστείλετε ένα αντίγραφο της πιστοποίησης σας και θα πάρετε την αντίστοιχη εκπαιδευτική ειδικότητα του συγκεκριμένου οργανισμού.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για εσάς που θα πάρετε ή έχετε ήδη πάρει μία εκπαιδευτική ειδικότητα που αφορά ολοπρόσωπες μάσκες να είστε συγκεκριμένοι όταν εκπαιδεύετε και καλό θα είναι να τονίζετε στους μαθητές σας ότι είναι εκπαιδευμένοι για τις μάσκες της συγκεκριμένης εταιρείας ΟΧΙ για όλες τις μάσκες του εμπορίου. Μπορείτε επίσης στο αναμνηστικό δίπλωμα και στο logbook να αναγράφετε ότι η εκπαίδευση έχει γίνει με υλικά της Ocean Reef.

icon-ageΆνω των 18 ετών
icon-time2 ημέρες
icon-vathos5m
icon-euro450€

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Α’ Βοηθειών (EFR Instructor)

Το Aegean Seals Diving Center είναι πλήρως καταρτισμένο και εξουδιοδοτημένο στην παροχή εκπαίδευσης και πιστοποίησης σε υποψήφιους Εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών EFR (Emergency Fist Response).

Ο υποψήφιος εκπαιδευτής θα πρέπει να είναι ήδη πιστοποιημένος παροχέας Α’ Βοηθειών της EFR (Emergency First Response) με πιστοποίηση εν ισχύ.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένο EFR Instructor Trainer (Eκπαιδευτή Εκπαιδευτών της Emergency First Response).

Στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος πιστοποίησης από την EFR καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

icon-ageΆνω των 18 ετών
icon-time3 ημέρες
icon-euro330€
espa