Εκπαίδευση

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

PADI Adventure Diver

Μετά την ολοκλήρωση του PADI Open Water Diver, το πρόγραμμα PADI Advanced Open Water Diver είναι ιδανικό για να συνεχίσεις την εξέλιξη σου στην αυτόνομη κατάδυση αναψυχής και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου, αποκτώντας έτσι αυτοπεποίθηση και άνεση στο νερό. Αν ο χρόνος σου δεν είναι αρκετός ώστε να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα PADI Advanced Open Water Diver ή αν θέλεις να προχωράς βήμα βήμα παίρνοντας όλες τις πιστοποιήσεις της PADI τότε το ιδανικό σχολείο για εσένα είναι το PADI Adventure Diver, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις νέα κεφάλαια στην καταδυτική σου πορεία επιλέγοντας κατά τη διάρκεια του μαθήματος να δοκιμάσεις την εμπειρία της νυχτερινής κατάδυσης , της ολοπρόσωπης μάσκας, του εμπλουτισμένου αέρα, της ναυαγιοκατάδυσης, της τελειοποίησης πλευστότητας, της στεγανής στολής, της αναγνώρισης θαλάσσιων οργανισμών της Μεσογείου και άλλων υπέροχων ειδικοτήτων! Μόνο 3 υπέροχες καταδύσεις περιπέτειας είναι αρκετές ώστε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να σε πιστοποιήσουν ως PADI Adventure Diver.

Οι πιστoποιημένοι PADI εκπαιδευτές του Aegean Seals θα είναι πάντα εκεί για να σε κατευθύνουν και να σε επιβλέπουν, κάνοντας την κατάδυση μια ασφαλή και διασκεδαστική δραστηριότητα.

icon-ageΆνω των 12 ετών
icon-time3 days
icon-vathosmax 18m
icon-euro320€

PADI Advanced Open Water Diver

Μετά την ολοκλήρωση του PADI Open Water Diver, το πρόγραμμα PADI Advanced Open Water Diver είναι ιδανικό για να συνεχίσεις την εξέλιξη σου στην αυτόνομη κατάδυση αναψυχής και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου, αποκτώντας έτσι αυτοπεποίθηση και άνεση στο νερό. Το πρόγραμμα PADI Advanced Open Water Diver σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις νέα κεφάλαια στην καταδυτική σου πορεία επιλέγοντας κατά τη διάρκεια του μαθήματος να δοκιμάσεις την εμπειρία της νυχτερινής κατάδυσης , της ολοπρόσωπης μάσκας, του εμπλουτισμένου αέρα, της ναυαγιοκατάδυσης, της τελειοποίησης πλευστότητας, της στεγανής στολής, της αναγνώρισης θαλάσσιων οργανισμών της Μεσογείου! Επίσης θα βιώσεις την εμπειρία της βαθιάς κατάδυσης και του υποβρύχιου προσανατολισμού πυ είναι αναπόσπαστα κομμάτια του προγράμματος.

Οι πιστoποιημένοι PADI εκπαιδευτές του Aegean Seals θα είναι πάντα εκεί για να σε κατευθύνουν και να σε επιβλέπουν, κάνοντας την κατάδυση μια ασφαλή και διασκεδαστική δραστηριότητα.

icon-ageΆνω των 12 ετών
icon-time5 ημέρες
icon-vathosmax. 30m
icon-euro360€

PADI Rescue Diver

Οι δύτες περιγράφουν το πρόγραμμα PADI Rescue Diver ως το πιο απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα το πιο ικανοποιητικό και ωφέλιμο καταδυτικό πρόγραμμα. Ο λόγος; Επειδή μαθαίνεις να προλαμβάνεις και να διαχειρίζεσαι τα προβλήματα στο νερό, ενώ αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις καταδυτικές σου δεξιότητες, αφού γνωρίζεις ότι μπορείς να βοηθήσεις άλλους δύτες αν χρειαστεί. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε καλύτερος υποβρύχιος συνοδός, εξασκώντας την επίλυση προβλημάτων μέχρι αυτό να γίνει δεύτερη φύση. Επιπλέον, παρά το σοβαρό αντικείμενο του συγκεκριμένου προγράμματος, κάθε άλλο παρά αποκλείει την ευχαρίστηση κατά την διάρκεια της εκμάθησης.

Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα PADI Rescue Diver απαιτείται πιστοποίηση παροχέα Α’ Βοηθειών σε ισχύ. (Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του προγράμματος).

Οι πιστοποιημένοι PADI εκπαιδευτές του Aegean Seals θα είναι πάντα εκεί για να σας κατευθύνουν και να σας επιβλεπουν, κάνοντας την κατάδυση μια ασφαλή και  διασκεδαστική δραστηριότητα.

icon-ageΆνω των 12 ετών
icon-time5 ημέρες
icon-vathosmax. 12m
icon-euro360€
espa