Πιστοποιημένα Μαθήματα Ά Βοηθειών

Το Aegean Seals Diving Center προφέρει μια σειρά από μαθήματα πρώτων βοηθειών:

– Α’ & Β’ βαθμίδας φροντίδα ενήλικα

– Α’ & Β’ βαθμίδας φροντίδα παιδιού

– PADI OXYGEN PROVIDER: Α’ & Β’ βαθμίδας φροντίδα ενήλικα και παιδιού

Μαθαίνουμε πώς να προλαμβάνουμε, πώς να αντιδρούμε και πώς να αντιμετωπίζουμε περιστατικά έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της Emergency First Response (EFR). Στα σεμινάρια χρησιμοποιείται ολοκαίνουριος εξοπλισμός που υπογράφει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της καταδυτικής ασφάλειας και Α’ βοηθειών, Distress Alert Network (DAN).

Στα μαθήματα περιλαμβάνεται η εκμάθηση χρήσης συσκευής οξυγόνου έκτακτης ανάγκης και εκπαιδευτικού απινιδωτή. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων  σάς χορηγείται έγγραφη πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού της EFR. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή εκπαιδευτών της Emergency First Response (EFR).

icon-age
icon-time2-8 ώρες
icon-euro124 €

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Α’ Βοηθειών (EFR Instructor)

Το Aegean Seals Diving Center είναι πλήρως καταρτισμένο και εξουδιοδοτημένο στην παροχή εκπαίδευσης και πιστοποίησης σε υποψήφιους Εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών EFR (Emergency Fist Response).

Ο υποψήφιος εκπαιδευτής θα πρέπει να είναι ήδη πιστοποιημένος παροχέας Α’ Βοηθειών της EFR (Emergency First Response) με πιστοποίηση εν ισχύ.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένο EFR Instructor Trainer (Eκπαιδευτή Εκπαιδευτών της Emergency First Response).

Στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος πιστοποίησης από την EFR καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

icon-ageΆνω των 18 ετών
icon-time3 ημέρες
icon-euro330€
espa